• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 11 cічня - відзначається Всесвітній день «Дякую»

11 cічня - відзначається Всесвітній день «Дякую»

2024-01-11

/Files/images/gdnst_snd/д4.jpg
/Files/images/gdnst_snd/д1.jpgНовокостянтинівський ліцей: з любов’ю і вдячністю захисникам України
11 cічня - відзначається Всесвітній день «Дякую» – свято, що було започатковане за ініціативи миротворчих спільнот. Щодня люди вимовляють слово «дякую» мільйони разів, але чи замислюються вони про те, наскільки потужну енергетику має це поняття.
Всесвітній день «Дякую» покликаний нагадати людям про цінність хороших манер, заснований за ініціативи ЮНЕСКО та ООН.
Нині в Україні слова вдячності передусім линуть на адресу наших захисників, волонтерів, медиків, усіх небайдужих і згуртованих у прагненні якнайшвидше здолати ворога і наблизити нашу Перемогу.
У час Різдвяних і новорічних свят педагоги та працівники Новокостянтинівського ліцею, здобувачі освіти та їх батьки вкотре об’єдналися навколо доброї справи. Спільними зусиллями вирішили приготувати смаколики, домашні поживні страви, щоб наші захисники в холодних окопах на передовій змогли відчути тепло отчого краю, затишок рідної домівки. Слова подяки й щирі побажання адресували діти захисникам, виготовляючи барвисті вітальні листівки, які в додачу до вантажу передали волонтерами нашим захисникам і захисницям.
Вдячність усім, хто постарався і своїм особистим внеском доклав частинку небайдужого серця до справи благодійності й добра. Така підтримка надала воїнам відчуття того, що всі вони й кожен зокрема для нас дорогий і важливий. Воїни ЗСУ були приємно вражені та щиро дякували колективу Новокостянтинівського ліцею, учням, батькам, волонтерам за увагу і турботу, за прагнення підняти бойовий дух, додати позитиву, своєю сердечною участю зігріти наших солдат теплом і піклуванням.
Усією незламною українською спільнотою та дружною родиною нашої Летичівської громади ми разом доземно вклоняємося і кажемо «ДЯКУЮ!» нашим героїчним Збройним Силам, всім українським воїнам, що боронять нашу святу землю від російської орди.
Тільки разом ми здатні побороти ворога! Все буде Україна! З Божим благословенням ми зможемо здобути Перемогу!

/Files/images/gdnst_snd/д3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi